Bedrijfsfeesten

We toveren uw bedrijf om in een bijzondere feestlocatie met onze sfeervolle attributen.
Voor receptie, personeelsfeest, pensioenfeest, jubileum, ...

Over ons

Annick Leten

Annick is de creatieveling achter Festavista, zij heeft een zevende zintuig voor decoratie. Haar esthetisch gevoel is als een kompas: ze voelt feilloos aan wat bij elkaar past en wat niet. Annick over haar passie:

"Ik ben in mijn element als ik kan werken met kleuren en vormen. Ik speel met accenten en streef naar een stijlvol geheel."

De feeling voor vorm en kleur deed Annick als studente kiezen voor een grafische opleiding. Annick is een "doener" en wil haar talenten ook met haar handen omzetten. Daarom volgde ze ook een een opleiding als visagiste, haarstyliste en bloemiste. Telkens opleidingen waar kleur centraal staat en waar ze met haar handen haar ideeën kan modelleren. 

Sinds 2012 is Annick zelfstandig make-up artieste en verzorgt ze bruidsmake-up, bruidskapsels en bruidsboeketten onder de naam Make-Up-At-Home. Toen ze voor een trouwfeest ook de zaal decoreerde, viel dat zo in de smaak dat ze daarvoor alsmaar vaker gevraagd werd. Het toenmalige atelier werd te klein en met de verhuis naar de huidige locatie ging Festavista van start. Make-Up-At-Home werd een onderdeel van Festavista. In het nieuwe concept is er ook plaats voor decoratie (feesten, bedrijfsruimtes, bloemenwinkel, workshops), naast de al gekende (make-up, bruidskapsels en bruidsboeketten).

Annick over Festavista:

 "Met Festavista kan ik me helemaal uitleven, telkens weer wil ik de verwachtingen van mensen overtreffen en ik ben ongelofelijk blij als dat gelukt is!"